Top
Over Goedkopepluggen

Wij heten u van harte welkom op onze site!
 


Het idee voor Goedkopepluggen.nl bestaat al jaren. Begin 2012 zijn we gestart met CMlures ( alleen zakelijk en op afspraak toegankelijk ) en even later hebben we,  om ook de particulier te laten profiteren,  www.goedkopepluggen.nl de lucht in te laten gaan.

Na jaren van testen en uitproberen van merkloze pluggen van over de hele wereld, zijn in contact gekomen met enkele  producenten van kunstaas die ons producten kunnen leveren die qua prijs en qua kwaliteit in alle opzichten tevreden stellen. Wij hebben zelf geruime tijd met deze pluggen gevist en zijn overtuigd:

Een goede plug hoeft niet duur te zijn.

De goedkopere, vaak Chinese pluggen, die her en der worden aangeboden schieten kwalitatief vaak tekort. Omdat in mijn eigen omgeving veel vraag is naar wat beter betaalbare pluggen en ik heel vissend Nederland wil laten profiteren van degelijke roofvispluggen tegen aanvaardbare prijzen, heb ik uiteindelijk besloten de markt op te gaan met deze website www.goedkopepluggen.nl.

Naast onze eigen pluggen van de merken CMLures en GP Natural Series  
nemen wij bij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding ook andere merken op in ons assortiment. 

Kijkt u rustig rond op onze site. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u ons altijd een mailtje sturen. Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk.

Hartelijke groet,
Marijn 
www.goedkopepluggen.nl


Goedkopepluggen.nl – goedkopere pluggen van topkwaliteit !!